Voetreflextherapie samen met u

Ieder persoon is uniek, elke behandeling stem ik op maat op u af. Ik vind het belangrijk om, samen met u, op zoek te gaan naar de dieperliggende oorzaak van een onbalans. En zo tot inzichten te komen waar u zelf mee vooruit kan.

Holistische benadering

Lichaam en geest vormen een geheel en ze beïnvloeden elkaar, positief maar soms ook negatief. Deze holistische benadering van de mens is het uitgangspunt van mijn behandelingen. Klachten zie ik als signalen die het lichaam geeft.

Specialisaties

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stress gerelateerde klachten, gebrek aan energie, spijsverteringsklachten en het bewegingsapparaat. En klachten waar geen duidelijke oorzaak voor te vinden is.

voetreflexzone therapeut Caroline BorstOver Caroline

Lichaam en geest vormen een geheel en ze beïnvloeden elkaar, positief maar soms ook negatief. Deze holistische benadering van de mens is het het uitgangspunt van mijn behandelingen. Klachten zie ik als signalen die het lichaam geeft om onze aandacht te trekken naar een onbalans in deze eenheid.

Ieder persoon is uniek, elke behandeling stem ik op maat op u af. Ik vind het belangrijk om, samen met u, op zoek te gaan naar de dieperliggende oorzaak van een onbalans. En zo tot inzichten te komen waar u zelf mee vooruit kan.

Opleiding

Ik heb mijn opleiding Voetreflexzonetherapeute in 2011 afgerond bij Sonnevelt Opleidingen, gevolgd door een opleiding Medische Basiskennis in 2012 en 2016. Sinds 2014 combineer ik als Chinflex® Professional (Total Health) de westerse voetreflextherapie met chinese reflexologie. In 2015 volgde ik aan het Instituut Kleurenpunctuur de cursus Licht op de Voet en sindsdien volg ik regelmatig aanvullende modules van de opleiding Kleurenpunctuur. In maart 2018 volgde ik de basisscholing Mycotherapie bij Zenchi om medicinale paddestoelen te kunnen inzetten om gezondheid te ondersteunen.

Ik ben als therapeute aangesloten bij beroepsvereniging VNRT. Zodoende worden mijn behandelingen vergoed door de meeste zorgverkeringen, afhankelijk van uw aanvullende polis en wordt de kwaliteit van mijn zorg gecontroleerd.
Ik probeer natuurlijk goede zorg te verlenen. Mocht er toch iets zijn waar u niet tevreden over bent, laat mij dit dan weten. Of neem contact op met de vertrouwenspersoon van de VNRT.

Mijn praktijk heeft een samenwerkingsverband met Karel Muns Fysiotherapie.